//
Loed praegu...
Teadustöö metodoloogia / Research Methodology

Michael Emmison, Philip Smith, Margery Mayall. Researching the Visual. SAGE, 2012

Tegemist on kasuliku õppematerjaliga üliõpilastele ja teadlastele uuendusliku visuaalse uurimuse läbiviimiseks. Teemadest on käsitletud nii teoreetilisi küsimusi, tuginedes semiootikale, etnometodoloogiale ja materiaalse kultuuri uuringutele, kui ka praktilisi meetodeid, kuidas vaatluslike tehnikate abil analüüsida avaliku ja erasektori ruume tehiskeskkonnas, inimestevahelist suhtlemist, objekte, kohti, igapäevaelu kultuuri ja nende vastastikmõjusid. Raamatusse on lisatud erinevaid harjutusi ja projekte, rikkalikult diagramme ja illustratsioone.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused