Teadustöö metodoloogia

Christopher Williams “Doing International Research : Global and Local Methods”, 2015

Cristopher Williams julgustab üliõpilasi tegema maailmatasemel uurimistöid. Ta pakub välja raamistiku inimeste, kohtade ja maailmasüsteemide uurimiseks, kasutades selleks erinevaid vahendeid: dokumentaalfilme, muuseumiobjekte, arhiive, online-videoid, vaatlusi, videokonverentse ja andmekogumeid, välitööd välismaal, tänavavaatlusi ja kaardistamist ning ühisloomet kui vabatahtlikku panust eeldavat probleemilahenduse meetodit.

Raamat annab teadmisi, kuidas kriitiliselt analüüsida maailma teadmisi ja kirjandust, kasutada ja arendada erilaadseid kontseptsioone ja teooriaid, planeerida rahvusvahelist uurimustööd globaalselt ja lokaalselt, rakendada kultuuridevahelist uurimistöö eetikat, toime tulla rahvusvaheliste andmetega, kasutada kombineeritud meetodeid andmete kogumisel ning teha terviklikke kohalikke ja ülemaailmseid analüüse.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv