Psühholoogia ja pedagoogika

Ingvar Villido “Emotsioonid : inimkonna suurim sõltuvus”, 2018

Enamuse inimeste elu kulgeb emotsioonide, sageli mitte eriti arukate, juhtimisel. Emotsioonid mõjutavad kõiki meie tegevusi ja sageli on eesmärgiks tunda end emotsionaalselt hästi ja seda kogu aeg. Villido sõnul annaks oskus mittevajalikest emotsioonidest vabaneda ellu juurde arukust ja teadlikkust ja seega saaksime oma elu teadlikumalt elada, seda kujundada ja muuta. Emotsioonisõltuvuse raviks tuleks end emotsioonidest teadlikult vabastada, mitte neid alla suruda.

Raamatus pakutaksegi väljapääsu iseseisvalt aktiveeruvatest emotsioonidest ja lahatakse emotsioonide olemust üldiselt – miks on nad nii tähtsad, kust pärinevad, kuidas meie keha muudavad, miks neist vabaneda on vaja ja milliseid metoodikaid selleks kasutada.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv