//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Metallurgy and Materials Science. NY Research press, 2016

Metallurgia on materjaliteaduse alamharu. Seda kasutatakse üldiselt metallide maagist puhastamisel ja tootmisel. Materjaliteadus on aga laiem valdkond, mis käsitleb uute materjalide avastamist ja väljatöötamist. Selles valdkonnas on toimunud kiire areng ning rakendusi leitakse mitmetes tööstusharudes.

Raamat annab olulise ülevaate teemadest, mis ulatuvad üldisest käsitlustest metallurgia ja materjaliteaduse kõige keerulisemate saavutusteni ning aitab lugejal valdkonna kiirete muutustega sammu pidada. Teos on varustatud informatiivsete jooniste ja illustratsioonidega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused