Juhtimine ja turundus

Julie Diamond “Võim : kasutaja käsiraamat”, 2018

Võimu teema on põnev, sest võim puudutab meid kõiki – see on oluline nii juhtimises kui ka lapsevanemaks või õpetajaks olemises. Võim muudab meie mõtlemisvõimet, vähendades meie otsustusvõimet ja moonutades arusaamu. Suur võim tekitab tunde, et kõik on meie kätes, samas huvi teiste arvamuste ja tunnete vastu väheneb.

Käesolevas käsiraamatus antakse suuniseid selle kohta, kuidas väärikalt võimu kehastada, kuidas kasutada seda vastutustundlikult ja teadlikult ning kuidas valla päästa võimus peituv loovus, sest võimu positiivne ja tõhus kasutamine on elu üks põhioskusi. Raamatu lõpetavad harjutused oma võimujälje leidmiseks, põhimõistete selgitused ja põhjalik kasutatud kirjanduse loetelu. Teos on asendamatu praktiline teejuht juhtidega töötavatele coach‘idele, personalispetsialistidele, koolitajatele, pedagoogidele, organisatsioonikonsultantidele ja kõigile huvilistele, kes soovivad oma isiklikku võimu arendada.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv