//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Roode Liias. Kinnisvarakeskkonna kujundamise põhimõtted. TTÜ Kirjastus, 2003

Teoses käsitletakse kinnisvara korrashoiu tagamisega seotud korralduslikke küsimusi, sealhulgas haldamine ja hooldamine. Väljaanne on liigendatud viieks osaks: põhimõistete lahtimõtestamine, organisatsiooniõpetus, ühiskonna mõjurid, informatsiooni haldamine, halduri tööülesanded. Raamat sobib kinnisvara korrashoiu tudengitele kui ka selles valdkonnas tegutsevatele praktikutele ja muidugi iseõppijatele. Kirjanduse loetelu sisaldab ka võõrkeelset kirjandust, millega tutvumine annab täiendavaid teadmisi kinnisvarakeskkonna ja selle kujundamise kohta.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused