//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Erik Oberg. Heat-Treatment of Steel : A Comprehensive Treatise on the Hardening, Tempering, Annealing and Casehardening of Various Kinds of Steel, Including High-speed, High-carbon, Alloy and Low-carbon Steels, Together with Chapters on Heat-treating Furnaces and on Hardness Testing. Read Books, 2013

Raamatus antakse ülevaade erinevat tüüpi terase kuumtöötlemise viisidest, sh karastamisest, noolutamisest, lõõmutamisest ja tsementeerimisest. Lisaks kuumtöötlemise viisidele käsitletakse ka selleks kasutatavaid ahjusid ja metallide kõvaduse testimist. Tegemist on faksiimiletrükiga 1914. aasta väljaandest. Teos on kasulik lugemine inimestele, kes puutuvad kokku metallitööga.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused