//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Carl A. Zimring. Aluminum Upcycled : Sustainable Design in Historical Perspective. Johns Hopkins University Press, 2017

Alates sellest, kui 1886. aastal avastati, kuidas alumiiniumi masstoota, mängis alumiinium olulist rolli lennunduses ja maailmasõdades. 1940ndatel jõuti arusaamisele, et taaskasutatud alumiinium on sama hea ja veel säästlikum tooraine kui värskelt valmistatud metall. Autor tutvustab alumiiniumi kasutamist sõidu- ja veoautode, lennukite, mööbli ja muusikainstrumentide valmistamisel 1945.-2015. aastal, lisaks antakse ülevaade ka tänapäevastest säästlikest disainimeetoditest. Teos on kasulik lugemine kõigile, kes on huvitatud tööstus- ja keskkonnaajaloost, taaskasutusest, tootedisainist, muusikaajaloost või antiigist.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused