//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Kinnisvara hindamine : eestikeelne väljaanne. Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing, 2015

Tegemist on mahult kõige põhjalikuma eestikeelse teabeeallikaga kutselistele kinnisvara hindajatele. Raamat tugineb USA kogemustele, aga kuna majandusseadused ja hindamisteooria on universaalsed kõigis vaba turumajandusega maades, siis on seda võimalik kasutada ka Eestis. Tähelepanu tuleb pöörata sellele, et et õigussüsteemi käsitlev osa ei kattu Eesti Vabariigis praktiseeritavaga.

Teos tutvustab kinnisvara hindamise põhiteooriaid, 21. sajandi infotehnoloogiavahendeid, turupõhised õiglase väärtuse põhimõtteid, USA ühtsete hindamisstandardite põhimuudatusi ja statistilisi ülevaateid.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused