//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Bioplastic Production in Plastic Age : Alcaligenes Autrophus the Bioplastic Maker. VDM Verlag Dr. Muller, 2011

Kivi-, pronksi-, raua- ja teraseaega võime käsitleda möödanikuna ning hetkel käimasolevat aega saab nimetada plastiku võidukäigu ajaks. Kahjuks kaasneb mittelaguneva plastiku võidukäiguga suuremõõtmeline globaalne reostus ja on vajadus luua üha loodussõbralikumaid alternatiivplaste. Käesolev raamat kirjeldab pakenditööstuses biolagunevate plastikute väljatöötamisstrateegiaid. Üheks eriti uuenduslikuks meetodiks on näiteks bakterikolooniate kasutamine bioplasti tootmises.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused