Juhtimine ja turundus

Therese Huston “Kuidas naised otsustavad : mis on tõsi, mis mitte ja kuidas teha parimaid valikuid”, 2018

Kas meeste ja naiste otsustusvõime on tegelikult erinev? Ja kui mehed ja naised lähenevad samale otsusele eri teid pidi, siis kas naiste lähenemisviisiga ei või kaasneda pigem eelised, mitte puudused? Ning kui otsustusprotsess on naistel ja meestel erinev, siis mis sellega ette võtta?

Nagu autor ütleb, peame oma kallutatusest emma-kumma soo otsuste eelistamises teadlikumaks saama. Hustoni sõnul peaks see raamat aitama nii naistel kui ka meestel otsuste langetamist parandada, eriti kui tahame naisi sagedamini otsustajate seas näha, ning seepärast peame muutma seda, kuidas naiste otsustest meie kultuuris räägitakse. Eesmärgiks on ju see, et tehtaks parimaid otsuseid kogu maailma huvides ja kui oluliste otsuste tegemise juures on rohkem naisi, siis see ei ole parem mitte üksnes naistele, vaid otsusele endale ja meile kõigile.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv