//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Evi Hindpere. Uus korteriomandi- ja korteriühistu seadus : elu korterelamus enne ja pärast uue seaduse kehtima hakkamist. Kinnisvarakool, 2016

Käesoleva käsiraamatu eesmärk on lahti kirjutada kortermajades elamise reeglid ning tutvustada muudatusi, mida tõi kaasa 2018. aastal jõustunud uus korteriomandi- ja korteriühistuseadus. Raamatus antakse ülevaade järgmistest teemadest: korter õiguse tähenduses, kaasomandi eseme valitsemine ja ühisus, korteriühistu, kortermaja fassaadi ja territooriumi korrashoid, kortermaja rekonstrueerimine. Toodud on ka dokumentide näidised. Käsiraamat on abiks nii kortermajades juba elavatele inimestele kui ka neile, kes soovivad kortermajja korterit soetada, aga ka korteriühistute juhtidele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused