//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

The Recovery of Gold from Secondary Sources. Imperial College Press, 2016

Kulda kasutatakse laialdaselt ehtetööstuses, meditsiiniseadmetes ja kõrgtehnoloogia tööstuses. Kas teadsite tõsiasja, et maakera looduslikud kullavarud on 2030. aastaks ammendunud ning et Apple iPhone 6 mobiiltelefon sisaldab 30 milligrammi puhast kulda? 2300 kg kulda kulub ainult ühe Apple’i müügipartii tootmises… Seega on äärmiselt oluline telefonidest, mittevajalikest elektroonilistest seadmetest ja muudest jääkmaterjalidest kulda taastoota. Teos ongi detailne õpetus nii õppuritele kui ka õppejõududele, kuidas järk-järgult kulda keskkonnasõbralike meetoditega elektroonikatoodetest eraldada.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused