//
Loed praegu...
Ehitus ja kinnisvara / Construction and real estate

Kinnisvara korrashoiu strateegia ja korraldus eluaseme omanikule. Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus, 2004

Raamatu I ja IV osas antakse ülevaade Balti ja eelkõige Eesti elamusektoris ja kinnisvara korrashoiu alal toimuvatest arengutest ning tutvustatakse standardi EVS 807:2004 „Kinnisvara korrashoiu tagamise tegevused“ põhialuseid. II ja III osas ja lisades esitatakse hea näitena Skandinaavia kinnisvara korrashoiu strateegia koostamise, hanke ja korrashoiu korraldamise mudel (Soome näitel). Raamat on mõeldud kõigile Eestis kinnisvara korrashoiuga tegelevatele inimestele, aga eelkõige kinnisvara omanikele. Teos on koostatud Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liidu poolt Põhjamaade Ministrite Nõukogu, Soome Keskkonnaministeeriumi ja Tallinna Linnavalitsuse toetusel.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com