//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Francisco C. Robles-Hernandez, José Martin Herrera Ramírez, Robert Mackay. Al-Si Alloys : Automotive, Aeronautical, and Aerospace Applications. Springer, 2017

Raamatus keskendutakse alumiiniumisulamitele, eriti silumiinile, mis on alumiiniumi-räni (Al-Si) süsteemil põhinev hea tugevusega alumiiniumisulamite rühm. Põhjalikult käsitletakse alumiiniumisulamitega seonduvat tootmist, termodünaamikat, töötlemist ja katsetamisi.

Alumiiniumisulameid saab edukalt valumalmi ja teiste kõrgtihedusega sulamite asemel kasutada tänu headele mehaanilistele omadustele, kulumis- ja korrosioonikindlusele ning füüsikalistele omadustele (voolavus, tihedus, soojuspaisumise näitajad). Seepärast leiabki see laialdast rakendust autotööstuses, lennunduses ja kosmosesõidukite väljatöötamisel.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused