//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Harshad Bhadeshia, Robert Honeycombe. Steels : Microstructure and Properties. Butterworth-Heinemann, 2017

Raamatu “Steels microstructure and properties” neljas trükk sisaldab väärtuslikku informatsiooni terase omadustest ja mikrostruktuuridest. Teos on sobilik lugemismaterjal uurijatele, metallurgidele, inseneridele, nii akadeemilistele kui ka praktiseerivatele huvilistele. Teema on oluline, sest aastas toodetakse terast umbes 1,6 biljonit tonni ning see tõstatab küsimusi, näiteks kuidas tagada jätkusuutlikkus ja keskkonnasäästlikkus, kuidas luua kõrgekvaliteetset terast jne.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused