//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Rajkishore Nayak, Saminathan Ratnapandian. Care and Maintenance of Textile Products Including Apparel and Protective Clothing. CRC Press, 2018

Tekstiilmaterjalide õige hooldus pikendab nende eluiga ja välimust – see raamat kirjeldabki erinevaid meetodeid ja hooldusvõtteid, kuidas tekstiilitooteid kohelda. Teoses on kirjeldatud hooldusjuhiste süsteeme, eritekstiilide hooldust ning kuidas loodussõbralikult rõivaid hooldada ja säilitada. Muuhulgas käsitletakse rõivaste kulumist, rebenemist, värvide tuhmumist ja suuruse muutumist. Puudutatud on ka rõivaste hooldusalast märgistust. Teos on kasulik lugemine mitte ainult rõiva- ja tekstiilivaldkonna inimestele, vaid kõigile, kes tunnevad huvi rõivaste parema hoolduse vastu.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused