//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Tailoring : A Complete Course on Making a Professional Suit. Fox Chapel Publishing Company, 2011

Rätsepaülikonnad ei lähe kunagi moest. Teatud elemendid võivad muutuda, nagu revääride lõige, pintsaku pikkus või voltide ja mansettide kasutamine, kuid klassikaline lõige ja ideaalne istuvus on alati moes.

Käesolevas raamatus antakse juhiseid, kuidas valmistada meeste ja naiste pintsakut ning meeste pükse. Õpetatakse kangaid valima ning vajalikke tehnikaid, kuidas lõiget kohandada, detaile kokku õmmelda jpm. Õpetatavaid tehnikaid on õmblejad ja disainerid juba aastaid kasutanud. Teos on kasulik allikas rõivaerialade tudengitele ja õppejõududele, samuti kõigile õmblemisest huvitatud inimestele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused