//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Friederike Fabritus, Hans W. Hagemann. The Leading Brain : Powerful Science-Based Strategies for Achieving Peak Performance. J. P. Tarcher/Perigee Bks, 2018

Neuropsühholoog Fabritus ja juhtimise ekspert Hageman esitlevad oma raamatus erinevaid strateegiaid edu saavutamiseks, kasutades seejuures neuroteaduse abi. Raamatust saab teada, kuidas fookust teravdada, innovatsiooni edendada, parandada keerukate otsuste tegemist, muuta mitteproduktiivseid harjumusi, kasvatada usaldust, luua tugev meeskond ja suurendada tööga rahulolu. Mõistmine, kuidas aju töötab, on purustanud paljusid müüte meie kognitiivsest toimetulekust ning peaks aitama meid ja meie meeskondi edaspidi hakata toimima nii, et kasutaksime maksimaalselt oma potentsiaali. Teos on haarav lugemine, mis toetub neuroteaduse kehtivatele alustõdedele, olles samal ajal ka äriraamat.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused