Juhtimine ja turundus

Friederike Fabritus, Hans W. Hagemann “The Leading Brain : Powerful Science-Based Strategies for Achieving Peak Performance”, 2018

Neuropsühholoog Fabritus ja juhtimise ekspert Hageman esitlevad oma raamatus erinevaid strateegiaid edu saavutamiseks, kasutades seejuures neuroteaduse abi. Raamatust saab teada, kuidas fookust teravdada, innovatsiooni edendada, parandada keerukate otsuste tegemist, muuta mitteproduktiivseid harjumusi, kasvatada usaldust, luua tugev meeskond ja suurendada tööga rahulolu.

Mõistmine, kuidas aju töötab, on purustanud paljusid müüte meie kognitiivsest toimetulekust ning peaks aitama meid ja meie meeskondi edaspidi hakata toimima nii, et kasutaksime maksimaalselt oma potentsiaali. Teos on haarav lugemine, mis toetub neuroteaduse kehtivatele alustõdedele, olles samal ajal ka äriraamat.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv