//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Padma Shree Vankar. Natural Dyes for Textiles : Sources, Chemistry and Applications. Woodhead Publishing, 2017

Käesolev raamat käsitleb looduslikke värvaineid, mida kasutatakse tekstiilmaterjalide värvimiseks. Värvaineid tutvustatakse vastavalt nende sobivusele kas siis puuvillasele, siidile või villakiududele. Eraldi vaadeldakse loodusliku värvaine eraldamist erinevatelt taimedelt ja värvimismeetodeid puuvilla, siidi ja villa puhul. Põhjalikult tutvustatakse kogu värvimisprotsessi värvaine valikust eelviimistluse, töötlemise ja lõpliku viimistlemiseni välja. Raamat sobib juhendmaterjaliks teadlastele ja üliõpilastele, tekstiilitootjatele, tehnikutele, värvimispraktikutele ja neile, kes seotud vastava teema uurimise ja arendamisega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused