//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Rachel Botsman. Keda usaldada? : kuidas tehnoloogia meid ühendas ja miks see võib meid uuesti lahutada. Hea Lugu, 2017

Miks me usume tänapäeval võhivõõraid inimesi, kes kirjutavad ja jagavad, tarkvararoboteid, vahetame digivaluutasid, aga ei usalda enam demokraatlikult valitud valitsust? Usaldus on peaaegu kõikide meie tegevuste, suhete ja tehingute aluseks. Usalduse muutumine ei ole lihtsalt lugu tehnoloogia võidukäigust, vaid see on sotsiaalne ja kultuuriline revolutsioon. Rachel Botsam, maailmakuulus ekspert usalduse alal, kirjutab usalduse olulisusest, sellest, millele toetub hajutatud usaldus, kuidas kujuneb usaldus uuel ajastul ja mida teha, kui usaldust on rikutud ning lõpuks heidab pilgu digitaalsesse tulevikku.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused