//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Textile Finishing : Recent Developments and Future Trends. Wiley, 2017

Kui traditsiooniliselt on tekstiilmaterjale kasutatud enamasti rõivaste valmistamiseks, siis tänapäeval on kasutamine märksa laiem ja ka materjalide funktsionaalsus on muutunud – olemas on isepuhastuvad, mustusthülgavad, antibakteriaalsed jms tekstiilid. Käesolevas raamatus võetaksegi vaatluse alla tekstiilmaterjalide viimistlemise praegune seis ja tuleviku arengud, tutvustatakse erinevaid viimistlustehnikaid, uuenduslike materjalide funktsioone ja fiiber-tugevdatud komposiite. Raamat on mõeldud inseneridele, teadlastele ja üliõpilastele materjaliteaduse, tekstiilitööstuse, tehnoloogia ja biomeditsiini valdkonnas, samuti leiab siit vajalikku informatsiooni riiklike ja muude laboratooriumide uurimis- ja arenduspersonal.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused