//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Rick Hanson. Vaid üks asi: Buddha aju arendamine ühe lihtsa praktika haaval. Pegasus, 2018

Neuropsühholoog ja meditatsiooniõpetaja Rick Hansoni raamatus tutvustatakse praktikaid, mida saab igapäevaselt teha ja mis toetavad ja suurendavad turvalisuse ja väärtuslikkuse tunnet, efektiivsust, heaolu, intuitsiooni ja sisemist rahu. Raamatus pakutakse viiekümmend kaks lihtsat praktikat, mis aitavad heaolutunnet süvendada: võta head asjad vastu, tunne endale kaasa, lõdvestu, näe endas head, andesta endale, maga rohkem, mõnule, pürgi edasi ilma kinnisideeta, armasta, aktsepteeri oma mõju piire jne. Kõiki harjutusi saab teha kas siis mõnel korral päevas või on need üldised suhtumised või vaatepunktid. Autori peamine soovitus on hoida asju lihtsana ja proovida üht praktikat korraga, mitte võtta neid liiga tõsiselt ning alati olla loov ja kohandada neid vastavalt oma vajadustele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com