Juhtimine ja turundus

Michael Wolff “Tuli ja raev : elu Trumpi Valges Majas”, 2018

Ajakirjanik ja kolumnist Michael Wolff on oma raamatus üritanud näidata elu Trumpi juhitud Valges Majas läbi sellele kõige lähemal seisvate inimeste silmade. Sündmused, mida raamatus kajastatakse, põhinevad pooleteise aasta jooksul peetud vestlustel presidendi, tema personali kõrgete ametnike ja nendega, kellega need ametnikud omakorda olid rääkinud, samuti on autor toetunud mitteametlikele, of-the-record-intervjuudele.

Autori sõnul on läbivaks teemaks vastuolulisus ja vaba suhtumine tõesse, kuid mitte tegelikkusesse. Raamat saavutas kohe peale ilmumist tohutu menu, seda üritati ka müügilt kõrvaldada, kuna Valge Maja nimetas siin esitatud väiteid valeks ja eksitavaks.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv