Moetööstus

“Smart Textiles : Fundamentals, Design, and Interaction”, 2017

Käesoleva käsiraamatu teemaks on nutika tekstiili- ja tekstiilielektroonika disain, arendamine ja tootmine. Elektroonilised tekstiilid või ka nutikad tekstiilid on tekstiilid, mis suudavad keskkonda stimuleerida, reageerida sellele ja kohanduda. Stimulatsioon ja reageerimine võib olla nii elektriline, termiline, keemiline, magnetiline kui muud päritolu.

Raamatusse on kogutud artiklid juhtivatelt ekspertidelt erinevatest valdkondadest (sh tekstiilitootmine, elektrotehnika, inimeste ja arvuti vaheline interaktsioon). Käsitletakse teemasid nagu andurite ja täiturmehhanismide väljatöötamine tekstiilile, tekstiilidevaheline suhtlemine, elektroonika integreerimine tekstiilidele jne, lisaks on esitatud rakendusstsenaariume tulevikuks, kus nutikatel tekstiilidel on võtmeroll. Teos on mõeldud teadlastele, disaineritele, õppejõududele ja üliõpilastele.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv