//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Juhani Püttsepp. Eesti looduskaitse 100 aastat. Post Factum, 2018

Raamatus kirjeldatakse läbi autori isikliku vaatenurga Eesti looduskaitse lugu. Läbitakse ajatelg, mis algab 1297. aasta Taani kuniga metsaraie keeluga Tallinna lähedastel saartel ning jõuab 2018. aastasse, mil Eesti rahvuslooma valimisel oli kõva rebimine siili ja hundi vahel ning kui rahva survel otsustab valitsus lõpetada tselluloositehase planeeringu Emajõe lähedusse. Raamatu lõppu on lisatud Eesti rahvusparkide, looduskaitsealade, maastikukaitsealade ja loodusparkide nimestik haldusreformi eelse jaotuse järgi. Igale kaitsealale on juurde lisatud asukoht, suurus ja lühikirjeldus. Teos on ilmunud raamatusarjas EV100.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused