Transport ja logistika

“Innovation and Supply Chain Management : Relationship, Collaboration and Strategies”, 2018

Innovatsioon mängib ettevõte konkurentsivõimes olulist rolli. See, kuidas ettevõte innovatsiooniprotsesse tarneahelas jagab, toetab konkurentsivõimet ja ka ettevõttesisest innovatsiooni. Käesolevas raamatus uuritakse innovatsiooniprotsessi ja tarneahela haldamise võtmeküsimusi, võimalusi ja trende.

Raamat on jaotatud kolmeks osaks, millest esimeses osas vaadeldakse innovatsiooni ja tarneahela haldamise seoseid, teises tarnija ja kliendi suhete olulisust, kolmandas osas on teemaks innovatsiooni strateegiad ja mõjud ning neljandas osas vaadeldakse tehnoloogia mõju tarneahelatele. Teoses jagavad juhtumiuuringuid ja parimaid praktikaid teadlased üle kogu maailma (Suurbritanniast, Portugalist, Brasiiliast, Itaaliast, Hollandist, USAst jne).

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv