//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Innovation and supply chain management : relationship, collaboration and strategies. Springer, 2018

Innovatsioon mängib ettevõte konkurentsivõimes olulist rolli. See, kuidas ettevõte innovatsiooniprotsesse tarneahelas jagab, toetab konkurentsivõimet ja ka ettevõttesisest innovatsiooni. Käesolevas raamatus uuritakse innovatsiooniprotsessi ja tarneahela haldamise võtmeküsimusi, võimalusi ja trende.

Raamat on jaotatud kolmeks osaks, millest esimeses osas vaadeldakse innovatsiooni ja tarneahela haldamise seoseid, teises tarnija ja kliendi suhete olulisust, kolmandas osas on teemaks innovatsiooni strateegiad ja mõjud ning neljandas osas vaadeldakse tehnoloogia mõju tarneahelatele. Teoses jagavad juhtumiuuringuid ja parimaid praktikaid teadlased üle kogu maailma (Suurbritanniast, Portugalist, Brasiiliast, Itaaliast, Hollandist, USAst jne).

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com