//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Joining Textiles : Principles and Applications. Woodhead Publishing Limited in association with the Textile Institute, 2013

Käesolevas raamatus käsitletakse tekstiilmaterjalide ühendamist õmblemise, liimimise ja keevitamise teel. Tutvustatakse kangaste tüüpe ning õmblemise, liimimise ja keevitamise üksikasju, nt õmblusmasina tööpõhimõtet, tekstiilide katmist ja lamineerimist, keevitustehnoloogiaid, õmmeldud, liimitud ja keevitatud õmbluste kvaliteeti ja vastupidavust. Lisaks käsitletakse ka nimetatud liitmistehnoloogiate kasutamist kortsudevabade särkide, autoistmekatete, kantavate elektroonikakomponentide, tehniliste tekstiilide ja mittekootud tekstiilmaterjalide puhul. Teos on oluline teatmeallikas tekstiiltoodete tootjatele, disaineritele, teadlastele ja paljudele teistele valdkonnaga seotud isikutele.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused