Moetööstus

“Joining Textiles : Principles and Applications”, 2013

Käesolevas raamatus käsitletakse tekstiilmaterjalide ühendamist õmblemise, liimimise ja keevitamise teel. Tutvustatakse kangaste tüüpe ning õmblemise, liimimise ja keevitamise üksikasju, nt õmblusmasina tööpõhimõtet, tekstiilide katmist ja lamineerimist, keevitustehnoloogiaid, õmmeldud, liimitud ja keevitatud õmbluste kvaliteeti ja vastupidavust.

Lisaks käsitletakse ka nimetatud liitmistehnoloogiate kasutamist kortsudevabade särkide, autoistmekatete, kantavate elektroonikakomponentide, tehniliste tekstiilide ja mittekootud tekstiilmaterjalide puhul. Teos on oluline teatmeallikas tekstiiltoodete tootjatele, disaineritele, teadlastele ja paljudele teistele valdkonnaga seotud isikutele.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv