//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction, Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Claudia Owen, Diane Pirie, Grenville Draper. Earth Lab : Exploring the Earth Sciences. Brooks/Cole, Cengage Learning, 2011

Tegemist on käsiraamatuga füüsilise geoloogia, maateaduse ja keskkonnageoloogia kursuse läbimiseks. Käsitletavate teemade ring on lai: laamtektoonika teooria, mineraalid, kivimid, topograafilised ja geoloogilised maakaardid, geoloogia ajalugu, maalihked ja maavärinad, põhjavesi, ookeanid, liustikud ja jäätumine, kõrbed, atmosfäär ja kliima ning tegurid, mis mõjutavad meie kliimat. Kõikide teemade puhul on toodud lühiülevaade ja lisaks ka kaasavad praktilised ülesanded ja harjutused.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused