//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Maxwell Maltz. Mõtlemine muudab elu: uus psühhoküberneetika. Pegasus, 2018

Tegemist on klassikalise eneseabiraamatuga, mis annab ülevaate 1960. aastal Maxwell Maltzi loodud enesetäiustamise fenomenist – psühhoküberneetikast. Maltz tutvustab lõõgastumise ja kujutlemise ning emotsionaalse kirurgia tehnikaid ja õpetab, kuidas luua uus dünaamiline minapilt ja enesehinnang, kuidas negatiivseid harjumusi muuta, vabastada end vääruskumuste lummast, vabaneda hirmust ja süütundest ning saavutada edu ja õnn. Autori sõnul on raamat mõeldud eeskätt kogemiseks, mitte lugemiseks. Iga peatüki lõpus palutakse lugejal märkida üles kõige olulisemad punktid, mis tunduvad meeldejätmist väärt ja lugu sinu enda elust, mida seletavad selle peatüki põhimõtted.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com