//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Susan David. Emotsionaalne paindlikkus: kuidas saada seisakust üle, võtta omaks muutused ning olla elus ja töös edukas. Äripäev, 2018

Raamatus tutvustatakse uut teaduspõhist lähenemist – emotsionaalset paindlikkust, mis õpetab meid mitte klammerduma rasketesse emotsioonidesse ja navigeerima edukamalt oma sisemaailmas – mõtetes, tunnetes ja sisekõnede keskel. Lisaks õpetatakse selle omandamise erinevaid tööriistu ja tegevusi ning meetodeid emotsionaalselt paindlikumate laste kasvatamisel. Raamatu eesmärgiks on psühholoog ja juhtimiskoots Susan Davidi sõnul aidata inimestel emotsioonidest teadlikumaks saada, õppida neid aktsepteerima ja nendega rahu tegema ning seejärel oma emotsionaalset paindlikkust kasvatades olla edukam.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com