Psühholoogia ja pedagoogika

Susan David “Emotsionaalne paindlikkus : kuidas saada seisakust üle, võtta omaks muutused ning olla elus ja töös edukas”, 2018

Raamatus tutvustatakse uut teaduspõhist lähenemist – emotsionaalset paindlikkust, mis õpetab meid mitte klammerduma rasketesse emotsioonidesse ja navigeerima edukamalt oma sisemaailmas – mõtetes, tunnetes ja sisekõnede keskel. Lisaks õpetatakse selle omandamise erinevaid tööriistu ja tegevusi ning meetodeid emotsionaalselt paindlikumate laste kasvatamisel.

Raamatu eesmärgiks on psühholoog ja juhtimiskoots Susan Davidi sõnul aidata inimestel emotsioonidest teadlikumaks saada, õppida neid aktsepteerima ja nendega rahu tegema ning seejärel oma emotsionaalset paindlikkust kasvatades olla edukam.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv