Majandus ja finantsid

Janek Keskküla “Finants- ja maksuarvestus : raamatupidajale, ettevõtjale, ettevõtte juhile”, 2018

Raamat on mõeldud eelkõige raamatupidajatele, kes soovivad sooritada raamatupidaja 5. taseme kutseeksami, aga ka väikeettevõtjatele, kes plaanivad ise korraldada oma ettevõtte raamatupidamist.

Raamat sisaldab finantsarvestuses enimkasutatavaid arvestusmeetodeid ja maksuarvestuses on keskendutud kõige enam vaidlusi tekitatavatele probleemidele. Teose neljas peatükis käsitletakse teooriat kokkuvõtlikult, tuues lihtsas ja arusaadavas keeles välja kõige olulisema. Iga peatüki lõpus on toodud ülesanded ja nende lahenduskäigud. Terminid on esitatud ka inglise keeles, kuna seda nõuab raamatupidaja kutsestandard.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv