//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Danielle Marchant . Paus: tee paus, enne kui elu sind peatab. Koolibri, 2018

“Paus” on lugemismaterjal neile, kes on kas sattunud kriisi, tunnevad ärevust, on läbi põlenud või lihtsalt teadlikud, et on õnnetud või ummikseisus, aga ka lihtsalt uudishimulikele, kes soovivad avastada mingit uut lähenemist oma elule. Autor tutvustab raamatus pausi tegemise teekonda, mis on segu pragmaatilisest ja hingelisest. Teekonna eesmärgiks on läbi igapäevaste ja pikemaajaliste praktiliste harjutuste arendada oma intuitsiooni, mõista unenägusid, ammutada uut energiat, õppida ütlema ei ning tegema asju, mis annavad hea enesetunde.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com