Majandus ja finantsid

Gunter Pauli “Sinine majandus 3.0 : kasumlikud ärimudelid, mis taastavad planeeti”, 2018

Sinine majandus on looduse toimimisest inspireeritud tehnoloogiate ja ärimudelite rakendamine majanduses, mis võimaldab katta kõigi inimeste põhivajadusi kohapeal olemasolevate ressursside abil heitmeid tekitamata. Majandusinnovaator Gunter Pauli on kümnete ettevõtete looja ning pea 40 organisatsiooni ja tuhandeid innovaatilisi mõtlejaid ühendava üleilmse võrgustiku Zero Emissions Research and Initiatives (ZERI) asutaja, mille tegelikkuses toimiv filosoofia ongi sinine majandus.

Käesolev raamat on nii nagu nimigi ütleb, kolmas versioon Gunter Pauli sõnumist maailmale, kuidas jätkusuutlikult majandada, olla avatud mõttemaailmaga ja mitte eos välistada seda, mis esmapilgul tundub uskumatu.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv