//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Lembi-Merike Raado. Ehitusmaterjalid. Sihtasutus Karl Õigeri stipendiumifond, 2018

Tegemist on ehituse eriala üliõpilastele ja ehitusinseneridele mõeldud õpikuga, milles antakse süsteemne ülevaade tänapäeval kasutatavate ehitusmaterjalide (looduskivid, tehiskivid, keraamilised materjalid, betoon, metall, klaas, polümeersed- ja isolatsioonimaterjalid) omadustest lähtuvalt nende toorainest, kasutamisvõimalustest ja tootmisviisidest. Käsitlemist leiavad ehitusmaterjalide füüsikalised, keemilised, soojustehnilised ja mehaanilised omadused ning põhimõisted ja terminid.

Õpiku lõpus on kasutatud terminite loetelu nii eesti-inglise kui inglise-eesti vastetega ja iga peatüki lõppu on lisatud kirjanduse loetelu koos kehtivate toote-ja katsestandarditega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused