Hoonete ehitus

Lembi-Merike Raado “Ehitusmaterjalid”, 2018

Tegemist on ehituse eriala üliõpilastele ja ehitusinseneridele mõeldud õpikuga, milles antakse süsteemne ülevaade tänapäeval kasutatavate ehitusmaterjalide (looduskivid, tehiskivid, keraamilised materjalid, betoon, metall, klaas, polümeersed- ja isolatsioonimaterjalid) omadustest lähtuvalt nende toorainest, kasutamisvõimalustest ja tootmisviisidest. Käsitlemist leiavad ehitusmaterjalide füüsikalised, keemilised, soojustehnilised ja mehaanilised omadused ning põhimõisted ja terminid.

Õpiku lõpus on kasutatud terminite loetelu nii eesti-inglise kui inglise-eesti vastetega ja iga peatüki lõppu on lisatud kirjanduse loetelu koos kehtivate toote-ja katsestandarditega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv