Juhtimine ja turundus

Ivo Remmelg “Kes on tõeline juht? : miks mõned firmad saavad edukaks ja teised mitte – raamat inimloomusele omase ettevõtte loomisest”, 2018

Tegemist on kergelt loetava juhtimisraamatuga, kus on rohkelt autori lõbusaid karikatuure ja asjalikke nõuandeid. Ivo Remmelg on 25 aastase juhtimiskogemusega ingelinvestor ja kogu oma teadliku elu tegelenud ettevõtlusega, aga ka iduettevõtete nõustamise ja ärialaste loengute pidamisega. Raamatus kirjeldatud juhtimispõhimõtteid saab rakendada kõikides ettevõtetes. Autor püüab aidata mõista, millised on inimrühmade käitumist kujundavad mõjurid, kuidas mõjutavad otsuseid meie geenidesse salvestunud käitumismallid, mida teevad edukad juhid, et töötajad end hästi tunneksid ja töö oleks tulemuslik, kuidas luua inspireeriv töökeskkond ja kui oluline on pidevalt töötajatele ettevõtte eesmärki kommunikeerida.

Kasulik lugemismaterjal igale töötajale, alustavale ettevõtjale ja kogenud juhile leidmaks õige koht seal, kus inimene veedab suurema osa oma elust – tööl.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv