//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Syed R. Qasim, Guang Zhu. Wastewater Treatment and Reuse : Theory and Design Examples. Volume 1-2. CRC Press, 2018

Raamat tutvustab reovee töötlemise ja taaskasutamise protsessidega seotud teooriaid. Mõeldud väga laiale ringile kasutajatele – tudengid, õppejõud, insenerid, tarvikute tootjad ning tehnilisele personal, kes vastutavad linna või riigi veepuhastuse eest.
Sisaldab üle 700 illustreeriva näite erinevate probleemide ja nende lahendamise kohta. Raamat on jaotatud kahte ossa. Esimesest osa keskendub veepuhastuse põhiprintsiipidele ja töötlusprotsessidele. Teine osa tegeleb teemadega nagu järeltöötlus, taaskasutus ja jääkainete kõrvaldamine.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused