//
Loed praegu...
Teadustöö metodoloogia / Research Methodology

Ian Brace. Questionnaire Design : How to Plan, Structure and Write Survey Material for Effective Market Research. KoganPage, 2018

Tegemist on praktilise käsiraamatuga turu-uuringute teemaliste küsitluste koostamisest.

Tutvustatakse küsitluste läbiviimise ja küsimustike koostamise põhitõdesid (sh online-küsimustike koostamise), erinevaid tarkvaralisi lahendusi ja mõõtevahendeid. Puudutakse ka eetilisi küsimusi, andmekaitse edusamme ning küsimustike koostamise eripära ülemaailmsete uuringu puhul.

Kuna vajadus rahvusvaheliste internetipõhiste küsitluste ja andmete järele on suur ja turuülevaadete hindamisel on küsitlused ülivajalikud, siis käesolev raamat on oluline täiendus iga professionaali raamaturiiulis.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused