//
Loed praegu...
Teadustöö metodoloogia / Research Methodology

Stephanie Marsh. User Research: A practical guide to designing better products and services. Kogan Page, 2018

Raamat keskendub sellele, kuidas inimeste ajendid ja vajadused mõjutavad inimese igapäevaseid käitumismustreid. Teose autor aitab orienteeruda kasutajauuringutega seotud meetodites. Annab eksperdipoolse sissevaate erinevate meetodite tugevatesse ja nõrkadesse külgedesse.
Samal ajal jagab kasulikku õpetust, kuidas tõlgendada, analüüsida ja jagada kogutud informatsiooni. Saadavad teadmised on kasutatavad kõikides tegevusvaldkondades ja tööstustes ning katab ära kõik kliendiga seotud etapid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com