Psühholoogia ja pedagoogika

Matthew Syed “Suurte saavutuste saladused : kuidas ebaõnnestumistest õppida”, 2018

Timesi juhtiva kolumnisti ja uudislugude kirjutaja Matthew Syedi inspireeriv raamat sellest, kuidas olla edukas. Eduga on lahutamatult seotud ebaõnnestumine. Käesolevas raamatus uuritaksegi, kuidas me üksikisikutena, ettevõtete ja ühiskondadena ebaõnnestumistesse suhtume. Kuidas me sellega toime tuleme, sellest õpime ning reageerime kui midagi on valesti.

Raamatu läbivaks mõtteks on ebaõnnestumistest õppimine. Kuna ebaõnnestumine on osa elust ja õppimisest ning soov seda vältida viib paigalseisuni, siis peaksime üksteist pigem kiitma üritamise, visaduse ja otsustavuse eest.

Kasutades suurt hulka elust võetud juhtumeid ja näiteid koos uurimistöödega, jutustab Syed loo, kuidas tegelikult edukaks saadakse.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv