Keskkonnatehnoloogia

“Environmental Engineering : Fundamentals, Sustainability, Design. James R. Mihelcic”, 2014

Tegemist on bakalaureuseõppe kursusele mõeldud keskkonnatehnoloogia valdkonda tutvustava õpikuga.

Vajadus keskkonnainseneride järele, kes suudaksid koostööd teha erinevate distsipliinide esindajatega, suhelda teadlaste, poliitikakujundajate ja avalikkusega, on suur. Jätkusuutlikkus pakub keskkonnainseneridele võimalusi kujuneda keskkonna probleeme kirjeldavatest, juhtivatest ja parandavatest inseneridest sellisteks, kes kujundavad ja arendavad uusi jätkusuutlikke tehnoloogiaid ning samal ajal väldivad soovimatuid tagajärgi. Uute innovatiivsete tehnoloogiate loomine eeldab lisaks põhiteadmistele uusi teadmisi ja instrumente  – loovat ja kriitilist mõtlemist, oskust töötada interdistsiplinaarsetes meeskondades jne.

Raamatu autorite eesmärgiks oli kirjutada õpik, kus oleks ühendatud keskkonnatehnika põhiteadmised 21. sajandi keskkonnainseneridele vajalike teadmistega ja oskustega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv