Juhtimine ja turundus

Patty McCord “Jõud : kuidas luua vabadusest ja vastutusest kantud töökultuuri”, 2019

Patty McCord oli Netflixi talendijuht ning üks sealse ainulaadse ja tõhusa kultuuri loojatest. Oma raamatus jagab ta Netflixis ja Silicon Valleys saadud kogemusi. Raamatus seatakse kahtluse alla palju peavoolu juhtimisraamatute arusaamau ja siit leiab silmi avavaid mõtisklusi meeskonna ehitamise teemal. McCord nimetab uut töökultuuri vabaduse ja vastutuse kultuuriks.

Töötajatele tuleb anda vabadus ise oma tööd korraldada ja ette tulevaid probleeme parimal viisil lahendada. Peamine on, et iga töötaja teaks oma väärtust ja nendega, kes ettevõtte uutele vajadustele ei vasta, tuleb töösuhe lõpetada.
Inimestes on jõudu ja seda tuleb hinnata.
Raamatust leiab huumori ja otsekohesusega vürtsitatud nõuandeid, mis aitavad kaasa uutmoodi töökultuuri loomisele.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv