Arhitektuur ja kunst

Taiji Miyasaka “Seeing and Making in Architecture : Design Exercises”, 2014

Iga arhitekt püüdleb oma loomingus originaalsuse ja uudsuse poole, selle saavutamine on aga raske. See kuidas arhitektide ideed avalduvad on erinev, aga sarnased on teed kuidas ideid teostatakse. Arhitektid joonistavad visandeid, teevad mudeleid, suhtlevad üksteisega, analüüsivad ja teoritiseerivad teemade üle.

Käesolevas raamatus pakutud „nägemise“ ja „tegemise“ tehnikaid kasutati Washingtoni Riikliku Ülikooli arhitektuuri eriala stuudiotes ja seminaridel aastatel 2007-2011 ja need on kasulikud kõigile arhitektuurieriala tudengitele inspiratsiooni leidmiseks.

Ülesandeid ja tudengite projekte on illustreeritud “nägemise” ja “tegemise” tehnikatega ja tutvustatud selle rakendamist erinevate juhtumiuuringute näitel.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv