//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Carolyn Mair. The Psychology of Fashion. Routledge, 2018

Raamatus tutvustatakse rakenduspsühholoogia uut valdkonda – moepsühholoogiat eesmärgiga saada aimu moe (ka moetööstuse) ning inimkäitumise vastastikustest seostest ja õppida kasutama moodi kui vahendit meie enesetunde ja heaolu parandamiseks. Siin pakutakse põnevat ja dünaamilist sisevaadet moemaailma, sellele, kuidas riided mõjutavad meie kognitiivseid protsesse, kuidas jaemüügikeskkonnad manipuleerivad tarbijate käitumisega, kuidas mood võib mõju avaldada meie minapildile oma kehast, meie tarbimiskäitumisele jne.
Raamat on mõeldud laiale lugejaskonnale, lugejatelt ei eeldata eelnevaid teadmise ei moest ega psühholoogiast.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused