//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Product Innovation in the Global Fashion Industry. Palgrave Macmillan, 2018

Käesolevas artiklite kogumikus uuritakse innovatsiooni ülemaailmses pidevalt muutuvas moetööstuses ja seda erinevate juhtumiuuringute kaudu (Geoxx, Nike, Stone Island).

Innovatsioon ei tähenda moetööstuses mitte ainult tehnoloogiaid ja turupõhiseid strateegiaid, vaid ka disainiga seotud uuendusi. Innovatsiooni käsitletakse kolmel tasemel – materjalid, stiil ja tootearendus.

Raamat on mõeldud eeskätt bakalaureuse taseme üliõpilastele, aga ka spetsialistidele, teadlastele ja kõigile teistele, kes otsivad inspiratsiooni ja innovaatilisi ideid ning huvituvad moetööstusest, ettevõtlusest, jaemüügist, brändimisest ja rahvusvahelisest ärist.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused