//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Jiajie Guo, Kok-Meng Lee. Flexonics for Manufacturing and Robotics: Modeling, Design and Analysis Methods. Springer, 2019

Tegemist on raamatuga mehhatroonika ühest harust fleksoonikast, mis on painduvatest elementidest koosnev elektromehaaniline süsteem. Elemente mõjutavad suured deformatsioonid ja on võimelised siirdama pöördemomente, energiat ja jõudu.

Huvipakkuv raamat robootika, tootmise ja automatiseerimise inseneridele, teadlastele, kraadiõppuritele, kes soovivad saada uusi teadmisi fleksoonika põhimõtete, teooriate, tehnoloogiate ja rakenduste kohta.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused