//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Driver Distraction : A Sociotechnical Systems Approach. CRC Press, 2019

Nagu raamatu pealkirigi ütleb on tegu sotsiotehnilise süsteemse lähenemisega sõidukijuhti segavatele teguritele.

Autojuhi tähelepanu ei haju ainult inimliku puuduse tõttu, vaid võib ka tingitud olla rahvusvaheliste ja kohalike komiteede, valitsuste ja regulaatorite autotööstuse ja uuenduslike seadmete arendajate tegevusest. Raamat analüüsib süsteemi tervikuna ning annab teoreetilise, metodoloogilise ja praktilise panuse häirivate tegurite temaatikasse, päästmaks elusid. Teos on hea lugemisvara teadlastele, kes uurivad õnnetusjuhtumite tekkimise põhjuseid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused