Tootmine ja tootmiskorraldus

Nigel Slack, Alistair Brandon-Jones “Essentials of Operations Management”, 2018

Operatsioonijuhtimine on oluline, kuna on seotud teenuste ja toodete loomisega, millest me kõik sõltume ja tõhus operatsioonijuhtimine annab meile võimaluse muutuda efektiivsemaks ja parandada klienditeenindust.

Käesolev õppematerjal on ideaalne teemasse sissejuhatuseks, kuna puudutab operatsioonijuhtimise kõiki tahke. Mis on operatsioonijuhtimine, tegevuste strateegiad, toodete ja teenuste innovatsioon, protsessi kavandamine, ressursid, analüüs, tarneketi juhtimine, tootlikkuse haldamine, inventari haldamine, ressursside planeerimine ja kontroll, säästlik tootmine ja kvaliteeditõus, kvaliteedijuhtimine ja projektijuhtimine.

Sobiv materjal tehnika- ja majanduserialade bakalaureuseõppe üliõpilastele.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv