//
Loed praegu...
Kinnisvara korrashoid / Facilities Management

Dan Lowry. The Complete Guide to Facility Management. Lowry Digital, 2017

Dan Lowry tutvustab raamatus nelja kinnisvarahaldusega seotud teemat – käitlus, hooldus, projektijuhtimine, rahandus ja juhtimine.
Rahvusvaheline Kinnisvaraldurite Assotsiooni definitsioon kinnisvarahalduri ameti kohta on järgmine – see on elukutse, mis hõlmab mitmeid teadusharusid tagamaks ehitatud keskkonna funktsionaalsus inimese, koha, protsessi ja tehnoloogia integreerimise kaudu.
Kõiki teemasid Lowri ka puudutab tutvustades protsesse, mõisteid ja tehnikaid ning populariseeerides lisaks ka kinnisvarahalduri ametit. Teemadele lähenemine on väga praktiline ja lähtub autori isiklikest kogemustest, lugudest ning näidetest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused