Kinnisvara korrashoid

Dan Lowry “The Complete Guide to Facility Management”, 2017

Dan Lowry tutvustab raamatus nelja kinnisvarahaldusega seotud teemat – käitlus, hooldus, projektijuhtimine, rahandus ja juhtimine.
Rahvusvaheline Kinnisvaraldurite Assotsiooni definitsioon kinnisvarahalduri ameti kohta on järgmine – see on elukutse, mis hõlmab mitmeid teadusharusid tagamaks ehitatud keskkonna funktsionaalsus inimese, koha, protsessi ja tehnoloogia integreerimise kaudu.
Kõiki teemasid Lowri ka puudutab tutvustades protsesse, mõisteid ja tehnikaid ning populariseeerides lisaks ka kinnisvarahalduri ametit. Teemadele lähenemine on väga praktiline ja lähtub autori isiklikest kogemustest, lugudest ning näidetest.

 

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv