//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Muralisrinivasan Natamai Subramanian. Basics of Polymers, Volume I and II. Momentum Press, 2019

Esimene osa tutvustab polümeeride testimise keemilisi meetodeid. Eesmärgiks on saavutada polümeertoodete kõrge tootmis- ja kvaliteedikontroll. Raamatuste leiab teavet polümeeride identifitseerimise ja iseloomustamise kohta.

Teine osa tutvustab meetodeid seadmete tõhusaks kontrollimiseks. Polümeerid läbivad töötlemise ajal mitmesuguseid muutusi. Autor keskendub tehnikatele, mis parandavad toodete kvaliteeti. Tutvustatakse mitmeid polüümeride testimise instrumentaalseid meetodeid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused