//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Muralisrinivasan Natamai Subramanian. Basics of Polymers, Volume I and II. Momentum Press, 2019

Esimene osa on polümeeri testimise keemilistest meetoditest. Eesmärk on saavutada polümeertoodete kõrge tootmis- ja kvaliteedikontroll. Saab teavet polümeeride identifitseerimise ja iseloomustamise kohta.

Teine osa tutvustab mitmekülgseid meetodeid seadmete tõhusaks kontrollimiseks. Polümeerid läbivad töötlemise ajal mitmesuguseid muutusi, antud raamatus keskendub autor tehnikatele, mis parandavad toodete kvaliteeti. Tutvustatakse paljutõotavaid polüümeride testimise instrumentaalseid meetodeid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused